Workshop Liberating Structures voor Participatief Onderzoek

Tijdens de workshop Liberating Structures van de Creators Company gaan we aan de slag met twee essentiële elementen van participatief onderzoek: interactie en connectie.

Hoe ga je van 1-op-1 interviews naar het benutten van de collectieve kracht van een groep mensen? Hoe kun je gebruik maken van de verschillen van mensen en dat doen op een manier die je juist energie oplevert in plaats van kost? Hoe kun je de interactie leuker en functioneler maken voor iedereen?

Je leert bestaande interactiepatronen kennen en ze aanpassen naar jouw situatie. Zo ervaar je hoe je iedereen vanaf de start kunt betrekken en activeren. Je ervaart ook hoe het is om je buiten je eigen comfortzone en die van anderen te bewegen en hoe je deze ervaring kunt inzetten om mensen op een meer gelijkwaardige manier te betrekken. Het doel: meer en rijkere resultaten in je onderzoek behalen op een leukere én efficiëntere manier!

Over the Creators Company

The Creators Company is een actieve en creatieve club gericht op persoonlijke ontwikkeling. Ze zijn op een missie om alle medelanders te activeren en ondersteunen om hun dromen, doelen en ideeën waar te maken. En met alle, bedoelen ze ook echt ALLE mensen, ongeacht hun huidige situatie, sociale afkomst of opleiding. Zelfontdekking en zelfontwikkeling is voor iedereen!

Praktische informatie

Wanneer: 30 september 2022, 9.30 uur tot 16.30 uur

Waar: VUmc

Prijs: € 375,00**

Schrijf je in vóór 20 juni en ontvang gratis het boek ‘De Verrassende Kracht van Bevrijdende Structuren’ t.w.v. €29,50. Aanmelden.

** Gebruikelijke prijs: 475,00. Speciaal voor ons netwerk wordt een korting van 100,- per deelnemer aangeboden. Voer de kortingscode participarty22 bij de betaling in en de korting wordt automatisch verrekend.

Nieuwsgierig over Liberating structures? Lees hier meer:

blog over 10 LS Principes

blog over conversatie design

the Creators Company | Power to the People! | Liberating Structures