Training Photovoice

Doel en inhoud van de training
Photovoice is de afgelopen jaren populair geworden als methode binnen kwalitatief onderzoek en PAR. Photovoice is innovatief en leuk! Tegelijkertijd is het ook kwetsbaar, complex en vraagt het om kennis en expertise van de facilitator.

De School for Participation organiseert op dinsdag 12 maart 2024 een 1-daagse training Photovoice. Uniek aan deze training is de grondige wetenschappelijke inbedding in PAR. De training wordt gegeven door ervaren PAR onderzoekers samen met professionele fotograaf en ‘scholarly artist’ Janine Schrijver.

Voor wie
De training is gericht op onderzoekers die ervaring of affiniteit hebben met PAR en op zoek zijn naar concrete handvaten om photovoice in hun (onderzoeks)praktijk toe te passen.

Praktisch:

  • De cursus duurt in totaal 1 dag.
  • De kosten zijn 550,- (incl. catering, incl. BTW.)
    Deelnemers die lid zijn van School for Participation en PhD studenten van de Amsterdam UMC doctoral school ontvangen 100 euro korting.  Gebruik kortingscode participarty23 bij de inschrijving
  • De cursus wordt gegeven in Amsterdam (VU Campus)
  • Aantal cursusdeelnemers is minimaal 12 en maximaal 20 deelnemers.
  • De cursus in equivalent aan 1 ECTS.

Docenten
Dr. Christine Dedding, Associate Professor Participatie & Co-creatie
Dr. Saskia Duijs, universitair docent en onderzoeker
Janine Schrijver, professioneel fotograaf

Programma /Rooster

Op de hoogte blijven van nieuwe data voor deze en andere cursussen van de School for Participation, zet je dan op de lijst voor de nieuwsbrief.